Login med Facebook/MSN/Google-konto | Login | Bli medlem | Kontakt | Om Oss

Folkets Röst - Debattidningen där DIN röst hörs.

Var bör fotbolls-EM 2012 sändas?

Public Service vs Kommersiellt

Senast ändrad 09 September 2010

TV4, SVT och Canal Digital har säkrat rättigheterna till att visa fotbolls-EM 2012, enligt fotbollskanalen.se. Vilka kanaler visar dem bästa matcherna? Borde det finnas en gemensam kanal som visar stora händelser som EM? Och på vilken kanal?

EM år 2012 visas både på public service-kanaler och komersiella kanaler, och även på betalkanaler. Frågan är om denna uppdelning är gynnsam för tittare eller skulle man kunna i samband med stora tv-event som EM, visa sändningen på en enda sportkanal?

Kommersiella kanaler finansieras  genom reklaminslag. Är det då rätt av dem att avbryta mitt i stora sporthändelser (som friidrott) för att visa reklam som de gör?

Skulle det inte kunna finnas en gemensam tv-kanal när stora sporthändelser äger rum eller funkar det med att dela upp sändningarna? Och hur påverkar kommersiell tv deras tittare när de har reklamavbrott?

Vem ska få vinna "matchen" i att kunna visa EM 2012 så att flera tittare ska kunna ta del av denna stora händelse? Vilken kanal visar dem bästa matcherna och vilka föredrar ni?

Bella


Lägg till en kommentar

Namn:

Email:

Kom ihåg mig

Jag godkänner användningsvillkoren

Maila mig när nya kommentarer läggs till

Skriv av ordet rutan härnedan:

Vad är 3 gånger 4?